Cautare

199 de rezultate pentru "deutch talent" (3.62 secunde)
Si atunci vine el, omul cu un intelect iesit din comun, posesor al unui talent deosebit, care a petrecut ani multi in incercarea de a stapani arta extragerii esentei din cuvant si prin cuvant.
Cristian Ghinea - cel mai mare talent in analiza politica pe care l-a produs presa romaneasca dupa 2000, pe langa care cei din generatia mea par niste contopisti prafuiti - declara ca nu-i place deloc de mine si de bazaconiile mele politice, dar se rasteste la ziaristii care fac un capat de tara din tratamentul otova al celor anchetati si al celor cu angajament.
Tu, frate al meu roman, care ai reusit prin munca, talent si corectitudine sa devii cetatean respectat al altei tari, pe ce te bazezi ca vei avea motive sa revii definitiv in tara stramosilor tai, unde sa fii pretuit pentru munca ta, pentru cinstea ta?
Este un priceput comunicator, are talent pentru asta, se simte bine relationand. Dar are nevoie de public. De o sala cu oameni vii, cu care sa intre in contact.
Dincolo de faptul ca, la fel ca in multe alte meserii, in afara de scoala trebuie sa mai ai si un pic de talent, finalitatea acestui demers ministerial este cel putin discutabila.
Acestea si multe altele nu pot fi intelese insa de tambalagiii de la ziarul patronului cu ochelari, tambalagii pe care, dupa prabusirea iminenta, ii vom putea intalni la colt de strada interpretand cu incontestabil talent celebrul hit "Mamelor din lumea-ntreaga"...
Ungaria a avut mai multe campanii, ale caror mesaje principale au fost "Land of natural wonders and treasures", "Talent for entertaining", "Open doors.
O stire de ieri mi-a atras in mod deosebit atentia si probabil ca nu s-ar fi intimplat asta daca respectiva stire nu ar fi fost scrisa cu un talent jurnalistic deosebit.
Pe langa tot felul de prezentatori TV deveniti "actori" cu acte in regula si alte "actrite" fabricate pe platourile de filmare, alese pe spranceana dupa formele apetisante si mai putin dupa performantele in actorie sau dupa talent, actorii seriosi par - cel putin in opinia mea - picati ca din luna.
Daca nu pentru noi, atunci macar pentru copiii nostri ar trebui "sa ne miscam mai cu talent", pentru ca deja noua generatie sesizeaza diferentele si e mai putin rabdatoare decit noi.
De ce nu si cu bilete pentru meciuri, mai ales ca avem o practica indelungata in acest sens si talent cu carul?
Ce ne facem insa cu cei, nu tocmai putini, care, de teama ca nu cumva materia lor sa fie considerata o "cenusareasa", sunt excesiv de severi, turnand cu duiumul note proaste "loazelor" lipsite de ureche muzicala sau fara talent la desen.
Lupta candidatilor constanteni s-a mutat la Bucuresti. E senzatia pe care o am de catva timp, urmarind emisiunile televiziunilor centrale.
Faptul ca peste 50% dintre elevii inscrisi la examen au "realizat" note sub 5 nu inseamna insa doar ca acestia sunt, ca sa folosim un termen bland, ciubote intr-ale limbii romane, ci si ca profesorii care ar fi trebuit sa le explice suficient de clar cum se vorbeste si cum se scrie romaneste n-au avut pic de talent pedagogic, ca sa nu mai vorbim de invizibilitatea cunostintelor pe care sa le impartaseasca invataceilor.
Vorba unui mucalit clasic in viata de dincolo de Ocean, Woody Allen, cu care fara nici un dubiu fetele de la Indiggo nu se vor intersecta vreodata, cu sau fara talent:
Rezultatele au fost, cu rare exceptii, niste fasuri jalnice, si cei invinuiti de matrapazlacuri au devenit vedete TV, pe platoul ad-hoc din fata DNA, in frunte cu Adrian Nastase care din acuzat, reusea, prin cuvinte mestesugite, si dand dovada de mult talent artistic, sa devina acuzator.
competitiva, comunicativa, cu talent de a improviza pe scena, fotogenica, telegenica Ii plac dansul si inotul Studii: U.A.T.C.
Pacat pentru ca este inzestrat cu talent... Cred ca toti din jurul lui isi doresc sa ajunga mare fotbalist, mai putin el", a declarat Vochin la Orange Sport.
Suntem echilibrati, lot bun, talent. Stam bine, avem un lot bun, o banca buna. Stam bine. Lupta e grea. Am vrut sa punem presiune in jumatatea lor adversa.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
google-analytics.com